Gerbile.pl - Strona głównaForumGaleria użytkowników - już dostępna!!
Strona główna forum  Myszoskoczki w sklepach
Kakadu Lodz Manufaktura
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
olena90
Bywalec

PostWysłany: Sob 5 Cze 2010 22:13 
Temat postu:

Odpowiedz z cytatem

dziś byłam.. niestety nie udało mi się go zobaczyć bo wszystkie skoki na nim spały(zdjecie1).. natomiast mam dla was inne foto (zdjecie2) tym razem świnki morskiej..

spokojnie.. on śpi.. widziałam jak oddycha i rusza łapką

Zwierzaki: ryby, królik, myszole [Tuptek i Kruszyna] i pies ;P
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
AnXej
Ciekawski

PostWysłany: Nie 6 Cze 2010 22:30 
Temat postu:

Odpowiedz z cytatem

oh noes! w kakadu są sezonowe wyprzedaze ?? hehehe znaczy sie , ze np maja promocje typu 20 % upustu ??

Zwierzaki: 8 skoczkow i kazdy inny - Siamase ,Black, White, Lilac, Agutek, Laciatka, Rudaś i najmniejszy - Adoś
Powrót do góry
olena90
Bywalec

PostWysłany: Pią 25 Cze 2010 22:39 
Temat postu:

Odpowiedz z cytatem

bylam w kakadu. sa myszole ale wisi kartka ze jest rezerwacja na 4skoki.

Zwierzaki: ryby, królik, myszole [Tuptek i Kruszyna] i pies ;P
Powrót do góry
oh noes!
Senior Moderator

PostWysłany: Sob 26 Cze 2010 00:26 
Temat postu:

Odpowiedz z cytatem

AnXej napisał:
oh noes! w kakadu są sezonowe wyprzedaze ?? hehehe znaczy sie , ze np maja promocje typu 20 % upustu ??

co miesiąc mają gazetki z fajnymi promocjami Smile

http://www.kakadu.pl/index.php?page=gazetka

Powrót do góry

Muffinka
Zarejestrowany użytkownik

PostWysłany: Czw 15 Lip 2010 23:16 
Temat postu:

Odpowiedz z cytatem

Zawsze się denerwuję jak czytam takie wypowiedzi. Pracowałam w tym sklepie i nawet sobie nie zdajecie sprawy jak jest trudno. Obsługujesz klientów sprawdzasz faktury, rozkładasz kilka palet towaru, dbasz o zwierzaki, latasz do woliery kiedy ludzie Cię meczą że coś zdechło(co z tego, że spi na plecach poprostu) czasami nie możesz zadbać o wszystko każdego zadowolić. Nie po 12 godzin dziennie czasami po 3 dni pod rząd i za 1050 złoty miesiecznie....czasami wolalam juz zeby cos zdechlo niz zeby za kazdym razem ktos mnie zaczepial ze cos nie tak. Naprawde jest sie zmeczonym wiecznym papalaniem, dzieciakami ktore wala w szyby, obsliniaja je i kretynami ktorzy na kazde zielone zwierzatko mowia kameleon. Śmieszne to jest jak mółwicie o strazy dla zwierzat mozecie ja wzywac i wzywac.. Rozumialabym jakby tam sie naprawde dzialo cos zlego. Jest fajnie przez pierwsze dwa miesiace kiedy masz jeszcze sile sluchac paplania klientow. A te zamownia od klientow ? napewno sklep ktory zyarabia 400 tys.miesiecynie straci na jednzm myszoskoczku.

Powrót do góry
oh noes!
Senior Moderator

PostWysłany: Czw 22 Lip 2010 08:31 
Temat postu:

Odpowiedz z cytatem

Muffinka napisał:
Zawsze się denerwuję jak czytam takie wypowiedzi. Pracowałam w tym sklepie i nawet sobie nie zdajecie sprawy jak jest trudno. Obsługujesz klientów sprawdzasz faktury, rozkładasz kilka palet towaru, dbasz o zwierzaki, latasz do woliery kiedy ludzie Cię meczą że coś zdechło(co z tego, że spi na plecach poprostu) czasami nie możesz zadbać o wszystko każdego zadowolić. Nie po 12 godzin dziennie czasami po 3 dni pod rząd i za 1050 złoty miesiecznie....czasami wolalam juz zeby cos zdechlo niz zeby za kazdym razem ktos mnie zaczepial ze cos nie tak. Naprawde jest sie zmeczonym wiecznym papalaniem, dzieciakami ktore wala w szyby, obsliniaja je i kretynami ktorzy na kazde zielone zwierzatko mowia kameleon. Śmieszne to jest jak mółwicie o strazy dla zwierzat mozecie ja wzywac i wzywac.. Rozumialabym jakby tam sie naprawde dzialo cos zlego. Jest fajnie przez pierwsze dwa miesiace kiedy masz jeszcze sile sluchac paplania klientow. A te zamownia od klientow ? napewno sklep ktory zyarabia 400 tys.miesiecynie straci na jednzm myszoskoczku.

hah, ja to rozumiem, bo tez pracowałam w kakadu Smile tylko nie rozumiem podejscia "czasem wolałabym, zeby cos naprawdę zdechło" no i współczuję tych nowych wypłat, fatycznie, są powalające na kolana - myślę, że dla takich pieniędzy nie warto się spalać. ja odeszłam.

Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3